ALGEMENE VOORWAARDEN

 

LEVENSLANGE GARANTIE!

In principe bied ik een levenslange garantie op de door mij gemaakte sieraden. Mits het sieraad normale draagschade vertoont zonder tekenen van abnormaal gebruik.

Beschadigingen aan, of breken van stenen zijn uitgezonderd van deze garantie.

Zettingen zullen jaarlijks gecontroleerd moeten worden. Het repareren van een zetting zal in overleg gebeuren,  het kan zijn dat hier kosten aan verbonden zijn. 

U kunt dit aanmelden via de mail info@juwelon.nl of het contact formulier

Het naar mij opsturen is voor eigen risico en op eigen kosten.

Ik raad ten zeerste aan het sieraad verzekerd te verzenden,  met track & trace.

Juwelon staat niet in voor gebreken, die na de aflevering van de producten zijn ontstaan als gevolg van ondeskundig gebruik, ( zie : onderhoud sieraden) of gebrek aan zorgvuldigheid van de zijde van de consument, of die het gevolg zijn van veranderingen die de consument of derden aan het product hebben aangebracht. Evenmin staat Juwelon in voor de eventueel ontstane schade als gevolg van deze gebreken.

 

RETOURNEREN

U heeft het recht uw bestelling tot retourneren. Na aankoop heeft u 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. U krijgt dan het volledige bedrag terug gestort. Enkel de kosten voor verzenden van uw adres naar Juwelon zijn voor eigen rekening. U dient het sieraad te verzenden zoals het naar u verstuurd is. Op dezelfde manier inpakken, met aandacht en liefde zodat het onderweg geen beschadigingen oploopt.

Tevens raadt ik ten zeerste aan het sieraad verzekerd te verzenden, met track&trace. 

Als u  gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijs mogelijk – in de originele staat en verpakking aan mij worden geretourneerd.

Om gebruik te maken van dit recht, kunt u contact met me opnemen via info@juwelon.nl  of via het contactformulier

Ik zal na correcte ontvangst van de retourzending , het verschuldigde orderbedrag  binnen 14  dagen.

 

UITZONDERING RETOURNEREN

Alle sieraden die speciaal voor u zijn gemaakt , volgens een specifieke opdracht worden niet terug genomen. Sieraden die gedragen zijn kunnen niet terug genomen worden. Dat is te zien aan verbroken verpakkingen, gebruik sporen en/of schade aan het sieraad. 

 

REPARATIES / ZETWERK B2B

Het risico van een niet te repareren item bij onvoorziene omstandigheden, zoals bros / scheurend materiaal,  ligt altijd bij de klant. 

Mocht materiaal na smelten onbruikbaar blijken, zal de klant voor deugdelijk materiaal moeten zorgen om de opdracht af te kunnen maken. 

Het zetten van aangeleverde stenen gebeurd op risico van de klant. 

 

 

 


Pdf algemene voorwaarden.